Tutustu työpaikkoihin ja hae

Palkkaamme tulevaisuuden myyjiä!

Jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on halu kehittyä huippumyyjäksi, olet kenties oikea henkilö tiimiimme. Vastaat korkeatasoisten putkiremonttien myynnistä omakotiasukkaille, tukenasi tsemppaava myyntitiimi ja -johto. Tehtävään saat jatkuvan koulutuksen ja loistavat työkalut myyntisi tueksi. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. (more…)

Lue lisää Hae tehtävään

Etsimme asiakashankkijoita

Toimit osana asiakashankintatiimiä ja vastaat mm. asiakastapaamisten sopimisista remonttiedustajille. Positiivinen asenne ja halu oppia uutta kuvaavat sinua hyvin. Menestyminen vastaavanlaisessa työssä aiemmin on eduksi. Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. (more…)

Lue lisää Hae tehtävään

Myyntitiimin johtoon myyntipäälliköksi

Laajentaessamme toimintaa eri paikkakunnille, etsimme myyntipäälliköitä johtamaan uusien alueiden myyntitiimejä. Vastuullasi on tsempata porukkasi huipputuloksiin päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, kouluttaa uudet tekijät myynnin saloihin sekä totta kai pitää myös omat myyntitaitosi vireessä.

(more…)

Lue lisää Hae tehtävään

Töitä LVI-asentajille ja viemärisaneeraajille

Asentajamme ovat LVI-alan ammattilaisia, joiden työskentelyä ohjaa halu tehdä työnsä viimeisen päälle, asiakasta palvellen. Jos allekirjoitat nämä ja olet valmis oppimaan myös uutta, voit olla oikea henkilö tiimiimme. (more…)

Lue lisää Hae tehtävään